За празника си 2-ра Тунджанска механизирана бригада организира състезание по военно-приложни спортове „Тракийски войн 22“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Vtora brigadaНа 25 август (четвъртък) ще се проведе състезание по военно-приложни спортове „Тракийски войн 22”. Мероприятието е във връзка с тържественото честване на 1 септември – Празник на Втора Тунджанска механизирана бригада. То ще започне в 9.00 часа на Строеви плац 38 мб. Турнир включва няколко етапа – тест за обща култура, ускорено придвижване, преодоляване на водно препятствие, медицинска евакуация на ранен, преминаване през заразен участък, хвърляне на граната и щафетна стрелба с АК и ОМП. Състезанието ще приключи в 15.30 часа на Строеви плац на УЦ „Люляк“.

По повод празника на 2-ра Тунджанска механизирана бригада на 1 септември от 11.00 часа във Военно формирование 24150 (ул. „Августа Траяна №23”) ще се проведе тържествено строяване. Ще бъдат прочетени заповеди за награждаване на военнослужещи по случай празника.

На празника са поканени да присъстват представители на държавното и военното ръководство, на местната власт и държавната власт, командири и началници на военни формирования.
#

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн