Традиционният есенен панаир в Стара Загора ще започне на 24 септември

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Panair - viensko kolelo vecherТрадиционният есенен панаир в Стара Загора ще се проведе от 24 септември до 5 октомври. Мястото и тази година е по ул. „Иван Вазов“ – северно от ул. „Радецки“ до ул. „Хан Аспарух“ и югозападната част на парк „Загорка“.

Заявления за участие в панаира ще се приемат от 8.30 часа на 29 август до 16.30 часа на 2 септември в сградата на Административно бюро „Изток“ (ул. „Ангел Кънчев“ № 70).

На територията на панаира е забранена продажбата на алкохол, тютюн и тютюневи изделия, промишлени стоки (дрехи, обувки, одеяла, килими, текстилни изделия, продукти на химическата промишленост и други), птици и животни.

Настаняването на търговците ще се извършва по реда на подаване на заявлението от служителите на АБ „Изток“ и от служителите на Звено „Инспекторат“ към Община Стара Загора. Монтирането на големите атракционни съоръжения ще се извършва на 21 септември, а всички останали обекти ще могат да заемат своите пространства на 23 септември.

Дейностите по време на панаира ще се извършват при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, въведени от Министерството на здравеопазването – обхватът им може да бъде променен в зависимост от развитието на епидемичната ситуация в страната, респективно в област Стара Загора.

Цялата информаци – изисквания, цени и условия, може да намерите на официалния сайт на Община Стара Загора – www.starazagora.bg, секция Обявления – https://www.starazagora.bg/bg/obyavleniya/zapoved-10-00-1831-za-provezhdane-na-traditsionen-esenen-panair
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн