С концерт на Лили Иванова откриват обновения Летен театър в Стара Загора

Стара Загора ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

??????????????????С концерт на Лили Иванова и бенда на любимата звезда на 6 септември ще бъде открит обновеният Летен театър в Стара Загора. Началото е от 20.30 часа. Събитието е по покана и под патронажа на кмета на общината Живко Тодоров.

Последната среща на Лили Иванова със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно певицата прие поканата на кмета Тодоров да открие ремонтирания Летен театър. 1680 места очакват почитателите на емблематичната българска звезда.

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат и музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.

Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg – https://www.eventim.bg/bg/bileti/lili-ivanova-turne-2022-stara-zagora-leten-teatr-1300748/performance.html и всички партньорски каси.

Концертът е част от ТУРНЕ 2022, което включва над 30 български града. Кулминацията на турнето е концертът в зала „Арена Армеец“ – София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново там. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в залата – през 2012 г., с който постави рекорд от над 15 000 души публика.
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн