Информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“ провеждат в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

MMC tabelaЦентърът за развитие на човешките ресурси, в ролята си на Национална агенция по програмите на Европейския съюз „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“, както и на дейностите eTwinning, Европас, Евродеск, Еврогайдънс, Евридика и National VET Team, ще проведе в периода 5 юли 2022 г. – 16 септември 2022 г. национална информационна кампания на тема „35 години Еразъм+“. Инициативата ще представи възможностите за образование, обучение и професионална квалификация, които Европейският съюз предоставя на своите граждани.

В рамките на кампанията, ЦРЧР ще проведе през 2022 г. 6 информационни лъча, всеки от тях в различни области на страната.

Вторият лъч на информационното турне ще се състои в периода 18-21 юли 2022 г. и ще премине през Стара Загора, където на 20 юли от 11:00 до 13:00 часа в сградата на Международния младежки център (бул. „Княз Александър Батенберг“ №19) ще се проведе информационна среща, насочена към потенциални бенефициенти на двете европейски програми.

По време на събитието ще бъдат обсъдени актуалните възможности за кандидатстване, образование, обучение и професионална квалификация, които европейските Програми „Еразъм+“ и „Европейски корпус за солидарност“ предоставят на българските граждани.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн