Този уикенд под липите – докторски рок и безплатен градски тур

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

8-10-uli 2022 (3)И този уикенд ще бъде запомнящ се с пъстри събития, които ще радват старозагорците и гостите на града. Още от петък емоциите ще завладеят сцената, защото ще се проведе първият по рода си фест “Dr. Rock”. В него ще „забиват“ лекарски групи и ще лекуват душата с музика. Събитието ще се проведе на 8 и 9 юли от 19:00 ч. на Античен форум „Августа Траяна“, а при лоши метеорологични условия – в залата на Културен център „Стара Загора“. Входът ще бъде свободен.

Уикендът продължава с така любимите безплатни градски турове по инициатива на Община Стара Загора и Туристически информационен център. На 9 юли (събота), от 9.30 ч., е началото на обиколката за всички любители на градските истории. Сборният пункт ще бъде пред Туристическия информационен център. На 10 юли (неделя) от 9.30 ч. също се предвижда издание, но ще бъде опционално – при повече от 8 желаещи.
#vvv

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн