Стартира стажантската програма на EVN България „Младежи с бъдеще“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

50 стажанти участват в 17-то издание на програмата

__EVN_300На 1 юли 2022 г. стартира 17-то издание на програмата „Младежи с бъдеще“. Тази година общо 50 стажанти ще проведат тримесечен стаж в 32 различни организационни единици. 21 стажанти ще проведат своята програма в различни Клиентски центрове по места, 8 от стажантите са в централни технически отдели, а други 21 – в бизнес организационни единици. Половината от стажантите тази година са възпитаници на различни технически университети – като ТУ София, ТУ Пловдив, ТУ Варна, ТУ Сливен и т.н.

За обучението, подкрепата и навлизането на стажантите както всяка година ще се погрижат опитни сътрудници от ЕVN България, които са техни ментори. Някои от тях самите са били стажанти в компанията преди няколко години, а след това са били поканени да останат на постоянни позиции в дружеството. Днес самите те вече посрещат стажанти и ги съпътстват в първите им стъпки, предавайки натрупания до момента опит.

Програмата „Младежи с бъдеще“ предлага:
* запознаване с дейността на EVN България и придобиване на ценен опит в областта на енергетиката, технологиите и икономиката;
* непосредствен контакт с едни от най-добрите професионалисти в бранша;
* участие в иновативни проекти;
* възможност за прилагане на теоретичните знания в реална работна среда;
* използване на най-добрите практики.

Повече за програмата „Младежи с бъдеще“ можете да откриете на
https://evn.bg/Home/Careers/University.aspx
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн