#ПърваРабота в Стара Загора – Национална кампания

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

OIC - Stara Zagora 220Здравейте, Стара Загора! Знаете ли какво? Идваме с една супер свежа компания, с която ще ви разказваме истории от вашата #ПърваРабота.
Ще преживеем заедно истории за първи стъпки, трудности и успехи, за сложни казуси и техните добри решения. Ще се забавляваме и ще се заредим с много позитивизъм, защото животът е онова прекрасно приключение, което се случва, докато си зает да правиш планове.

В Стара Загора ще четат:

* Мария Донева
* Мая Бежанска
* Яна Маринова
* Стефан А. Щерев
* Камен Алипиев-Кедъра
* Йордан Пеев

Ще ви очакваме на 13 юли (сряда) в Културен център „Стара Загора“ от 18:00 ч.
Вход свободен. Доведи приятел!
Събитието ще бъде с жестов превод.

ПърваРабота е национална кампания на Програма „Развитие на човешките ресурси“, която се реализира в партньорство с Пощенска кутия за приказки. Кампанията #ПърваРабота е част от Европейската година на младежта и цели да обърне фокуса върху реализацията на младите хора в България. Един от ключовите приоритети на Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021-2027, съфинансирана от Европейския съюз, е подкрепата за младежка заетост.

Елате, за да научите повече!
Последвайте профилите на Програмата в социалните мрежи, за да разберете първи най-важното за развитие на човешките ресурси в България.
Facebook: @Посоката избираш ти

https://www.facebook.com/ophrd.government.bg

Instagram: @ophrd.government.bg

https://www.instagram.com/ophrd.government.bg/

LinkedIn: @Програма „Развитие на човешките ресурси“

https://bit.ly/3I8nmOH

#vvv

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн