Гражданин дари трактор-косачка за зелените площи на Старозагорските бани

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_3694IMG_3673Старозагорските минерални бани получиха днес дарение, което ще бъде в полза за обработването на зелените площи в курортното селище. Евстати Димитров е човекът с голямо сърце, който подари тракторна косачка “John Deere” за нуждите на селото (на снимките – с бялата тениска).

„Благодарим от сърце за добрия жест към нас! Той няма да бъде забравен. Бъдете здрав, това ви пожелаваме сърдечно. Знайте – ръка, която дарява, никога не обеднява“, каза с признателност кметът на Старозагорските бани Станчо Станев.

С топла пита бе посрещнат дарителя днес в центъра на Старозагорските бани, а отец Стефан освети новата придобивка.

Евстати Димитров получи символични подаръци в знак на признателност от кмета на селището, както и от кмета на Община Стара Загора.

Малко по-късно бе направена и демонстрация на машината от представител на фирмата, от която е закупена.

По време на събитието стана ясно, че жестът на Димитров не е прецедент. Той е приел присърце идеята да бъде полезен на малките населени места и това е негово поредно лично дарение. Сам казва, че се надява да има възможност да продължава и занапред.

IMG_3633IMG_3625
#

spodelime


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн