Стара Загора е включена в програмата на „Innovation Capital“ в търсене на предприемачи с идеи за бизнес

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IC event - SZОтдел „Инвестиции“ на Община Стара Загора – Invest Stara Zagora, имат удоволствието да посрещнат Фонда за рисков капитал „Innovation Capital“ на 22 юни. Събитието е насочено към предприемачи и бизнес лидери не само от Стара Загора, но и от цялата страна. Инвестиционните мениджъри Явор Гочев и Кристиян Бегажев ще споделят повече информация за възможностите за финансиране, които Фонда предлага. Участниците във форума ще се запознаят с представители на местната екосистема и амбициозните бизнес лидери в града и ще споделят мнения относно идеите на предприемачите.

Мястото, на което ще се проведе събитието, е новооткритото споделено работно пространство Co-working space „The Lodge”, а началото е от 18:00 часа.

Повече информация за събитието, както и регистрация за него – може да намерите на следния адрес: https://invest.starazagora.bg/en/news-and-events/stara-zagora-will-be-part-of-the-innovation-capital-program-in-search-of-entrepreneurs-with-business-ideas.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн