Старозагорецът Ирин Арбалов е областният координатор на младежите-социалисти

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Снимка_МОСтарозагорският лидер на младежите-социалисти Ирин Арбалов е новият областен координатор на Младежкото обединение в БСП. Той бе избран единодушно на събрание на организацията. Арбалов прие поста от досегашния координатор Владимир Грамовски, който няма право на следващ мандат съгласно правилата.

“За мен партията, която осигурява баланс и стабилност в управлението на държавата днес е БСП. Ще работя за младите в цялата страна, за да им докажа, че все още има хора, които мислят как да направят живота по-добър и да имат възможност за професионално развитие в родината”, заяви след избора си Ирин Арбалов. На събранието бе определен и новият състав на Областния съвет на Младежкото обединение в БСП и се извърши преглед на клубовете в региона.

Ирин Арбалов е на 31 години и учи Аграрно инженерство в Тракийския университет. Занимава се с частен бизнес и логистика, семеен, с едно дете.
#

vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн