Поредно инвестиционно намерение за Идустриална зона “Загоре”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

dji_0055В рамките на три месеца, трети инвеститор входира свое инвестиционно намерение в старозагорската Индустриална зона “Загоре”. Стартъп компания с чуждестранно участие, която налага нова и модерна технология за обработка на продукти, входира официално тази седмица инвестиционно намерение за закупуване на парцел в Зоната.

Инвеститорът е заявил желание да придобие малко над 4 дка земя, като намерението му е да изгради фабрика, която да работи в симбиоза с местните производители. Планираната инвестиция на компанията е в размер на над 6 млн. лева, като плановете са да бъдат наети на работа 100 човека. Целта на фирмата е да изнесе и развие своята производствена линия и технологично производство в регион с високо развито селско стопанство. Реализираната продукция ще бъде за износ.

В индустриалната зона “Загоре” до момента са продадени 8 имота, за останалите също се водят разговори.

“Не можем да отречем, че се радваме на добри резултати по отношение на инвеститорски интерес и реализация на инвестиционни намерения. Отдавам това на добре свършената ни работа през предходните няколко години. Стремежът ни да се наложим като част от добрите практики в областта дава своето отражение. На територията на “Индустриална зона Загоре” АД може да видите реализирани проекти, а не просто ниви”, каза изпълнителният й директор Радослав Танев.
#svz

социално споделяне


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн