Най-добрите скейтъри, блейдъри, хиксъри и скутер райдъри идват в Стара Загора за откриването на новия скейт парк

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

skeit2 (1)Скейт паркът в Стара Загора ще бъде открит с изключително зрелищна демонстрация на най-добрите скейтъри, блейдъри, хиксъри и скутер райдъри у нас. Това ще се случи на 9 юли (събота). Началото на шоуто на майсторите при екстремното каране на ролери, кънки, специални велосипеди и скутери ще започне в 10.00 часа в парк “Артилерийски”.

“Предвиждаме участието на челната четворка на най-добрите в България, защото Стара Загора има изключително добра и професионална площадка. Целта ни е да покажем как се кара на нея. Ще има две различни демонстрации за двата вида секции – “Боул” и “Стрийт”, каза Георги Димитров от Скейтборд клуб Стара Загора.

Модерното съоръжение бе пуснато в експлоатация вчера и вече събира младите любители на екстремните спортове. Важно е да се знае, че има специални правила за неговото ползване, които са на видно място до входа му.
#

svz

spodelime


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн