Програма “Сърдечни приятелки” идва в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

mmcФондация “Нана Гладуиш – Една от 8″ ще бъде в Стара Загора със своята програма “Сърдечни приятелки”, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от града и областта. На 23 юни, от 15:00 ч. до 17:00 ч., в залата на Международния младежки център, в рамките на модула “Живот с рак на гърдата”, специалистите и психолозите на фондацията ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и дами, при които болестта е прогресирала. Ще бъдат представени всички аспекти на живота с тежката диагноза, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, гинекологията и кинезитерапията.

Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да разговарят със специалистите на “Една от 8″, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

“Каним жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа”, казват от фондацията. За да участвате в срещата е необходимо да се свържете с “Една от 8″ на телефон: 0878 16 17 18 от 6 юни до17 юни между 10:30 ч. и 16:00 ч.
#

svz

сподели ме


echo
Copyright © 2022 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн