Какви са предимствата от наемането на луксозна кола?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
01Често услугата кола под наем се използва, поради задължаващи причини, причинени от динамичното ни ежедневие. Например, ако личният ни автомобил е повреден, все още е в дилърството или заради обстоятелства, които ни задължават да наемем кола. Но какво ще стане, ако този път решим да приемем наема на кола като възможност да се поглезим с малко допълнителен лукс и то на рентабилни условия? Когато имаме нужда от рент-а-кар кола, вместо машинално да изберем автомобил, подобен на нашия личен, може да се насладим на комфорта, който луксозното возило ще ни осигури.

Луксозните рент-а-кар коли, определено знаят, как да направят скучното бизнес или ежедневно пътуване по-приятно. А едно от най-добрите предимства от наема на този тип, е че повишава в пъти нивата ни на увереност. Шофирането на подобни коли ще ни накара да се почувстваме наистина добре. Мнозина избират такъв тип пред икономичните за важна бизнес среща или трансфер до летище, защото се стремят да изглеждат по-представителни.

Луксозни коли под наемГоляма популярност набира наемът на луксозен автомобил по случай годишнина, първа среща или друг романтичен повод, с който едната половинките иска да изненада другата с по-различно изживяване. Възможността за наем на подобен автомобил, дори за ден, определено може да се каже, че е предимство.

Едно от многото неща, които подобен тип возило ни осигурява, и то за дълъг период от време, е именно адреналинът. Често луксозните рент-а-кар коли освен, че са комфортни и пълни с екстри, крият под капака си доста конски сили. Чувството, че сме рок звезди е гарантирано, а едно подобно приключение може да остави страхотни спомени след себе си.

Данните на Green Rent A Car, една от водещите компании за рент-а-кар коли в страната сочат, че най-често причините, поради които се наема луксозен тип автомобил, са поводи – като сватби и абитуриентски балове. Автопаркът на Green Rent A Car е запълнен изцяло с нови и хибридни автомобили. Точно подобен тип рент-а-кар коли са завършекът на едно специално събитие. Например, звучи наистина стилно, когато младоженци, планирали дълго своята сватба, са придружени с елегантен и изтънчен Toyota Camry Hybrid, или с градския SUV Toyota C-HR, който ще внесат глътка адреналин на нетърпеливите за купон абитуриенти и ще събуди града.

Има още десетки предимства, поради които да се впуснем в луксозно пътуване. Но на първо място поставяме факта колко лесен и удобен е наемът на кола. Дори и ако не сме жители на големите градове като София, Пловдим Варна или Бургас, пак можем да резервираме автомобил от сайта Greenrentacar.bg и да изберем доставката му до всяка точка на страната. Условията са обявени, както и нужните документи за подписване на договора, а сайтът е интуитивен и модерен, така че резервацията да става за по-малко от 10 минути.
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн