Община Стара Загора представя добрия бизнес потенциал на града на Международно изложение в Швеция

ПОРТАЛ СЗ – PortaLSZ. com
*
Версия за смартфони >>>

s1s2Община Стара Загора участва със собствен щанд на Международно изложение “Vitaliss” 2022, насочено към най-модерните технологии в сектор здравеопазване, което се провежда в периода 17- 19 май в гр.Гьотеборг, Швеция.

„Посетителите на старозагорския щанд се интересуват както за това какво предлага Стара Загора по отношение на здравеопазване, така и по отношение на нивото на развитие и дигитализацията на компании от ИТ сектора в града“, каза началникът на отдел „Ивестиции“ Росица Райкова. Тя допълни, че много предприемачи желаят да научат условията на създаване на бизнес в Стара Загора, както и за възможностите за осигуряване на административна подкрепа от Общината.

„Целта ни е да представим Стара Загора като град с голям потенциал за правене на бизнес. През последните години Общината активно работи в посока да привлича повече компании от ИТ сектора“, каза още Райкова.

Посетителите имат възможност да видят специално подготвен видеоклип, който представя предимствата на Стара Загора и добрите възможности, които осигурява за привличане не само инвестиции, но и младите таланти и техните семейства.

Тридневното изложение включва здравни и изследователски институции от световна класа, висококвалифициран хардуер и софтуер, процъфтяваща индустрия и силна стартова сцена.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн