Стара Загора е домакин на общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общини в България

STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_0117IMG_0105Стара Загора е домакин на 31-то Общо събрание на Националната асоциация на секретарите на общини в Република България. По време на него ще бъде представен доклад за дейностите извършени през изминалата 2021 година, както и ще бъдат приети нови членове на сдружението.

Приветствие към присъстващите отправи зам.-кметът на община Стара Загора Милена Желева. Тя пожела успех на конференцията и допълни, че много важна част от екипа на всеки кмет е секретарят на общината. “Вие сте хората, които знаете какво се случва навсякъде и ние много разчитаме на Вас”, каза още Желева.

Националната асоциация на секретарите на общини в Република България /НАСО РБ/ е учредена на 31 октомври 1997 г. в съответствие с принципите на Конституцията на Република България, ЗЛС и ЗМСМА. Асоциацията е организация с идеална цел и функционира на принципа на доброволността на своите членове.

НАСО РБ е регистрирана по ЗЛС с решение на Габровски окръжен съд № 12 от 08.12.1997 г. В Националната асоциация на секретарите на общини в Република България към момента членуват 178 местни администрации.
IMG_0127IMG_0128
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн