Изложба “Спортната слава на Стара Загора” ще бъде открита в РИМ на 17 май

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Sportna slava St_ZagoraГраждански клуб ЛИПА и Регионалният исторически музей в Стара Загора, с подкрепата на Община Стара Загора, организират изложба под надслов “Спортната слава на Стара Загора”.

Изложбата включва ценни спортни отличия и вещи на изявени старозагорски спортисти и отбори от всички видове спорт, завоювали високи спортни отличия на национални, европейски, световни и олимпийски състезания.

Изложбата се аранжира в Регионалния исторически музей и ще бъде открита в 11 часа на 17 май 2022 г., Световен ден на спорта. Инициатор на изложбата е Граждански клуб ЛИПА, който за 11-а поредна година провежда Детски спортни игри “Старозагорски олимпийски надежди”. Участници от предходните издания на тези игри вече се изявяват в големи състезания, печелят отличия и разнасят спортната слава на Стара Загора.

Да изкажем заслужена почит на всички старозагорски спортисти, постигнали високи спортни постижения! Нека те да бъдат пример и вдъхновение за младите спортисти.

Във връзка с предстоящата изложба Спортната слава на Стара Загора е създадена група във Фейсбук и чрез нея могат да се споделят спомени и снимки от спортни събития: https://www.facebook.com/groups/1364889664017344
#

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн