Започва прием на документи за финансово подпомагане на двойки и жени за асистирана репродукция в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Bebe 660На 9 май от 9:00 часа в стая 215 на Община Стара Загора започва прием на документи за финансово подпомагане на процедури по асистирана репродукция на семейства, двойки във фактическо съжителство и жени без партньор с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на община Стара Загора. Входирането в администрацията на нужната документация може да се прави всеки работен ден от 9:00 часа до 12:30 часа, а крайният срок е 17 юни, 12:30 часа.

Двойки и семейства с репродуктивни проблеми, живеещи на територията на Община Стара Загора, могат да получат финансово подпомагане на процедури и дейности по асистирана репродукция със средства, предвидени в общинския бюджет. Съгласно Правилника – един път годишно в рамките на текущата година, при условие, че не са одобрени за финансово подпомагане от други фондове за същия период и за същата процедура.

Всички критерии, както и необходимите формуляри, са публикувани в сайта на Община Стара Загора, в секция Обявления на Общински съвет. https://starazagora.bg/bg/obyavleniya-na-obshtinski-savet/priem-na-dokumenti-za-finansovo-podpomagane-na-protseduri-i-deynosti-po-asistirana-reproduktsiya-na-semeystva-dvoyki-vav-faktichesko-sazhitelstvo-i-zheni-bez-partnyor-s-reproduktivni-problemi-zhivushti-na-teritoriyata-na-obshtina-stara-zagora-za-2022-godina
#

споделяне във facebook


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн