Кратко изложение на пелените “Swaddlers Pampers”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Kratko izlojenie na pelenite Swaddlers Pampers“Pampers Swaddlers” са супер меки пелени без грапави ръбове или абразивни части, които се усещат чудесно върху кожата на детето ви. Пелената е средна по отношение на издръжливостта и защитата от протичане, но се представя зле по отношение на абсорбцията. Тъй като не функционира така, както би трябвало да функционира една пелена, тези оценки отричат цялостния комфорт. С ограничено разкриване на информация за материалите и химикалите и предполагаемо използване на хлор, парфюми, лосиони и оцветители, “Pampers” не е включила много информация по отношение на здравето или опазването на околната среда.

“Proctor and Gamble” притежава “Pampers”, добре позната марка пелени. “Pampers” е една от първите компании, които въвеждат на пазара евтини Pampers пелени за еднократна употреба. Виктор Милс, американски инженер-химик, който работи за “Proctor and Gamble”, започва да разработва пелените за еднократна употреба през 50-те години на миналия век. През 70-те години на миналия век компанията произвежда по-тънки пелени, изобретява желиращ материал, добавя еластични “крачета” и тапи за преподреждане.

Предимства
Най-добрата характеристика на пелените “Swaddlers” е техният комфорт. Тази пелена има повече функции за комфорт, отколкото повечето продукти в тази категория. Тя има меки материали и точки за движение, както и маншети, които не се късат.

Недостатъци
За съжаление има много неща на тази пелена, които не се харесват, като се започне с резултатите от теста за абсорбция. Абсорбирането на течности вероятно е най-важната характеристика и функционалност на една пелена, следвана от предотвратяването от протичане. Тази пелена се представи зле по отношение на абсорбцията и само средно по отношение на протичането, което я прави слаб изпълнител и по двата показателя.
При нашите тестове тази пелена протече, а и потребителите на “Amazon” също съобщиха за течове. Мокрите дрехи и спално бельо, както и нощните смени на креватчето, могат да бъдат резултат от изпускането на пелените, затова се уверете, че бебето ви има сухо място за спане. Тази пелена пренася много мокрота върху тестовата хартия, което означава, че кожата на бебето ще бъде мокра, което може да причини кожно дразнене или обрив от пелените. Предпочитаме пелени, които поддържат кожата на бебето суха, като отвеждат влагата.
Липсата на загриженост за околната среда или загриженост за здравето на “Pampers” също са неща, които не ни харесват. Тази пелена не съдържа латекс. “Pampers” не споменава за хлор, парфюм, оцветител или лосион и дава само частичен списък на материалите и тяхното съдържание. Някои от тези потенциално вредни материали могат да раздразнят чувствителната кожа, причинявайки обрив или кожно раздразнение.
Те не полагат много усилия да бъдат екологично чисти, а ако го правят, не говорят за това (което е необичайно). Тази пелена и нейната опаковка не са нито биоразградими, нито изработени от възобновяеми материали. Те не използват никакви материали на растителна основа и предоставят само частичен списък с оповестявания.

Заключение
“Pampers Swaddlers” често са първата пелена, използвана от бебета, родени в болница, и много родители се придържат към тях, защото вярват, че болниците знаят най-добре. Тази пелена има справедлива цена, която не е нито твърде ниска, нито твърде висока, и е много мека на допир, благодарение на гладките материали и нежната еластичност. Въпреки това в нашите тестове за протичане и абсорбция- два критични аспекта на това, което прави една пелена функционална, тя не се представи добре. Смятаме, че без способността за абсорбиране на течности и способността за опазване от протичане, тази пелена не е добър избор в сравнение с конкурентите, които могат да бъдат по-евтини и да се представят по-добре.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн