Стара Загора отбелязва Великден с концерт на фолклорен ансамбъл „Загоре”

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Velikdenski iaicaГолемият християнски празник Възкресение Христово ще бъде отбелязан в Стара Загора с Великденски концерт на общински фолклорен ансамбъл „Загоре”. Той ще се проведе на 24 април (неделя) на сцената пред сградата на община Стара Загора от 11:00 часа.

В концертната програма влизат солови изпълнения на Веселин Василев и Християн Динев, както и песни от репертоара на хора и оркестъра.

Зрителите ще се насладят на „Варненски танц“, Пиеса за оркестър, „Коконици“ и други емблематични танци с хореограф Христо Иванов.

Във втория ден на Великден, 25 април, от 11:00 часа на площада пред общината ще жителите и гостите на Стара Загора ще се насладят на концерт на състави от НЧ „Св. Климент Охридски“.

В същия ден от 11:00 часа ще се проведе традиционният празник на квартал „Железник“ под надслов „Да запеем, заиграем на Великден-на мегдана“. За доброто настроение на присъстващите ще допринесе празничен концерт на фолклорен ансамбъл „Загоре“.
#

сподели бутон


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн