Шарен Великден в Гълъбово

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

VelikdenUkrasa 2022На 20 април 2022 г. (сряда) от 14:00 часа пред Дома на културата в град Гълъбово ще се проведат два детски конкурса. Участниците в тях могат да бъдат деца от I до IV клас. Единият конкурс ще бъде за боядисване на великденски яйца, а другият – за рисунка на тема „Шарен Великден”.

Всички необходими пособия за творческия час са осигурени от Община Гълъбово. За всички участници са предвидени поощрителни награди, а класиралите се за трите най-красиви яйца и трите най-красиви рисунки ще получат грамоти, съответно за I, II и III място и специалните награди.

На същия ден (20 април 2022 г. (сряда), но от 18:00 часа, в парка на Младежкия център в града ще се проведе традиционната великденска „Кулинарна изложба”. Записванията за участие са до един час преди самия конкурс. Самодейните състави пък ще изнесат Великденска концертна програма.

Директорът на Дома на културата г-жа Валентина Василева обяви, че при лоши метеорологични условия няма да се отменят мероприятията, а ще се проведат на закрито, в панорамната партерна зала (фоайе) на Дома на културата.
viber_изображение_2022-04-18_19-48-11-826
#

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн