Капачки за Бъдеще: кампания за събиране на средства за втора детска линейка

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

StZЗа пети път Стара Загора се включва към националната кампания на “Капачки за бъдеще”, чиято цел е да събере средства за закупуването на втора детска неонатална линейка. Домакини на кампанията са Обществен дарителски фонд – Стара Загора и доброволци.

Кампанията “Капачки за бъдеще” работи изцяло на доброволен принцип. През годините благодарения на усилията на стотици хиляди хора, бяха подменени амортизирани кувьози в 22 общински болници, а други 14 бяха подпомогнати с апаратура. През миналата година каузата на Капачки за бъдеще успя да събере средства за закупуване на първата специализирана детска неонатална линейка. Голямата цел на пролетната кампания е да събере сума за втора линейка, за да могат малките пациенти да бъдат транспортирани бързо и безопасно при нужда.

По време на кампанията в Стара Загора ще се събират не само пластмасови капачки, но също и алуминиеви кенчета от напитки. Всички събрани количества ще бъдат транспортирани до партньорските организации и предадени за рециклиране.

Акцията ще се проведе на 16.04. 2022г. /събота/ от 10 до 14 часа. Пунктът за събиране ще бъде разположен на паркинга на Парк Мол Стара Загора. 

Отправяме покана към всички наши съмишленици, част от които подкрепят кампанията вече 5 години, да заповядат да предадат събраните капачки и кенчета. Призоваваме всички да споделят информация за събитието, за да достигнем до максимален брой хора.

Запишете се за участие на събитието ни във Фейсбук, за да следите новостите покрай кампанията.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн