“Възраждане”: Предсрочни избори да послужат като референдум за Украйна и Северна Македония

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Vazrazhdane“Действията на правителството и решенията, които взима, са системно осъществявано национално предателство – се казва в послание, разпространено от ПП “Възраждане”. – Вече почти месец убеждават българския народ как България трябва да даде оръжия на Украйна, а от две седмици ни говорят как трябва да пуснем Македония да преговаря за членство в Европейския съюз.

Повече от очевидно е, че това правителство не работи за българския национален интерес, затова ние искаме неговата незабавна оставка. Нека да отидем на предсрочни избори, които да послужат като своеобразен референдум за това иска ли българският народ България да се замесва във войната в Украйна и иска ли българският народ България да пусне Македония да преговаря за членство в Европейския съюз.

Партиите, които смятат, че трябва страната ни да предостави оръжия на Украйна и да пусне Македония, нека да заявят категорично своята позиция пред избирателите.

Тези политически организации като “Възраждане”, които са против замесването в конфликта между два братски за нас народа чрез предоставянето на оръжия на един от тях и са против признаването на историческата фалшификация като компромис, за да тръгнат преговорите на Македония с Европейския съюз, също нека да заявят позицията си.

Така чрез гласовете на българския народ реално ще се види какви са обществените нагласи.”

От “Възраждане” са уверени, че “голяма част от избирателите на партиите, които към момента са в бъгарското управление, не желаят нито включването на България във война, нито предоставянето на повече концесии на Македония и вдигането на ветото над преговорния процес”.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн