Окръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за опит за убийство в гр. Гълъбово

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ProkuraturaОкръжна прокуратура – Стара Загора наблюдава досъдебно производство за опит за убийство, започнато с първо действие по разследването – оглед на местопроизшествие. Установено е, че на 29.03.2022 г. в гр. Гълъбово, обл. Стара Загора, е направен опит умишлено да бъде умъртвен 40-годишен мъж.

По случая за срок от 24 часа по Закона за МВР е задържан Д.С., на 42 г. С постановление на наблюдаващия прокурор той ще бъде привлечен като обвиняем за това, че на 29.03.2022 г. е направил опит умишлено да умъртви другиго по начин и със средства, опасни за мнозина – престъпление по чл. 116 ал. 1 т.6 вр. чл. 115 вр. чл. 18 ал. 1 от Наказателния кодекс.

При повдигане на обвинението на основание чл. 64 ал.2 от НПК ще бъде постановено задържане до 72 часа с оглед осигуряване на лицето пред Окръжен съд – Стара Загора за вземане на мярка за неотклонение.
#vvv

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн