Кметът Живко Тодоров поздрави артистите в Държавен куклен театър Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Zhivko Todorov april 2020 - 1024Кметът на община Стара Загора поздрави артистите и работещите в Държавен куклен театър Стара Загора по повод 21 март- Международен ден на кукления театър.

Уважаеми дами и господа,
Скъпи приятели!

Всяка година по това време с огромно удоволствие отправям към Вас своите искрени благопожелания по повод 21 март – Международен ден на кукления театър. Поздравявам Ви с уважение и респект към всеотдайния Ви професионализъм и вдъхновяващ талант!

В очакване сме на най-хубавото време в годината – пролетта! След две изключително тежки години за всички нас отново гледаме с надежда, но и с тревога към идващите дни. Благодарим Ви, че преминахте през изпитанията с мъдрост, смелост и висок дух! В най-трудните моменти отворените театри и откритите сцени бяха спасителна глътка въздух, пречистваща вяра, сливане със смисъла. И сега, в новите предизвикателства, които животът не спира да ни поднася, верни на своята човешка мисия, заставате с името и авторитета си зад благотворителна кауза в подкрепа на бежанците от Украйна.

За Стара Загора е чест номинацията на Държавен куклен театър в категория “Постижения в кукленото изкуство” на Наградите “Икар” за спектакъла “Прегаряне” – екипно постижение в кукленото изкуство за възрастни. Сигурен съм в успеха Ви!

Бъдете здрави и вдъхновени! Аплодисментите отново са за Вас! – се казва в поздравителния адрес на градоначалника.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн