Добри ли са коефициентите на живо в Бетано

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Dobri li sa koefitsientite na zhivo v BetanoРазвитието на бетинг пазара в България и появата на нови букмейкъри са добри новини за залагащите. Това внася по-голяма свобода, налични са множество събития и се предлагат все по-стойностни коефициенти. Всички двубои попадат в секция “Live” след началото им и са достъпни за предвиждане, без значение от текущата минута. Ако сте почитатели на този тип прогнози, насочете се към многобройните залози на живо в Бетано. Брандът ще Ви удостои с изобилие от срещи, ще Ви предостави вълнуващи маркети и ще поощри активността със страхотни оферти.

Кои са най-търсените залози на живо в Бетано

След като посетите секция “На живо” в уебсайта, на екрана ще изскочат всички събития, които се провеждат към настоящия момент. Важно е да отбележим, че Betano публикува над 20,000 двубоя всеки месец, което е гаранция за разнообразие.
Огромен процент от залозите са насочени към футболни срещи. Можете да прогнозирате крайния изход, колко гола ще паднат, кой ще отбележи следващото попадение. Естествено, букмейкърът поставя акцент върху водещите първенства на Стария континент, към които спадат Лига 1, Ла Лига, Висшата лига, Серия “А” и Бундеслигата. За мачовете от елитните евротурнири – Шампионска лига и Лига Европа – Betano добавя повече маркети за нарушения, удари, засади, корнери.
Отчита се ръст на лайв залозите на баскетбол, особено на сблъсъците от Евролигата и NBA. Следващи по популярност са тенисът, хандбалът, волейболът и хокеят на лед. Все повече потребители от България имат афинитет към електронните спортове и предвиждат състезания по FIFA, CS:GO, League of Legends и Dota 2.

Какво е мнението на експертите за коефициентите в сайта

Betano се оказва привлекателно място за любители на онлайн залозите поради високите ставки. Предлага се ежедневна оферта “0% марж”, но е насочена единствено към пре-мач прогнози на краен победител.
Бъдете спокойни, букмейкърът се грижи също за феновете на динамиката и живите предвиждания. Получавате коефициенти във високи граници, особено за най-популярните срещи от тиража. Както знаете, Betano е сред новите имена в България и прави всичко възможно, за да спечели симпатиите на клиентите.
Залозите на сингъл Ви гарантират по-голяма сигурност, тъй като трябва да уцелите един-единствен маркет. Но ако търсите по-солидни ставки, Бетано Ви дава възможност да комбинирате събития на живо в системи и прави колонки. Изисква се улучване на повече селекции, но печалбата си заслужава.

Защо потребителите избират Бетано за залози на живо

Разнообразието и щедрите коефициенти са приоритет на Бетано, но ще попаднете и на други предимства в сайта. Комбинирате пазари от даден двубой в колонка чрез MatchCombo и оказвате контрол над фишовете с Cash Out.
Ако не сте уверени при поставянето на прогноза, проследете тракера в реално време и прегледайте детайлната статистика. Бетано публикува сведения за владението на топката, колко удара са отправени и какъв е броят на получените картони. Дори част от мачовете са придружени от пряко предаване (Live Stream), но то е достъпно единствено за клиенти с акаунт и активен баланс.
#vvv

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн