Благотворителен спектакъл на сцената на ДКТ Стара Загора на 19 март от 18:00 часа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Kuklen teatar Zhabokat princТази събота – 19 март, от 18:00 часа Държавен куклен театър Стара Загора организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН СПЕКТАКЪЛ, приходът от който 100% отива към Обществен Дарителски Фонд – Стара Загора и ще бъде насочен към бежанците от Украйна, настанени в Града на липите.

Цената на билетите е 6 лв. на зрител, като сумата ще бъде събирана в маркирани за каузата кутии и срещу нея всеки зрител ще получи билет за спектакъла „Жабокът принц“. При желание може да се дари и по-голяма сума. Максималният капацитет на салона е 200 места.

От тази събота, 19 март 2022 година, за посещение на спектаклите на Държавен куклен театър Стара Загора вече няма да се изисква зелен сертификат.

Повече за спектакъла:

Жабокът принц
по Братя Грим
драматизация Веселин Бойдев
текст на песните Славчо Маленов
режисьор Дарин Петков
сценография Диана Узунова
музика Гергана Василева
Участват: Елица Стоянова, Кирил Антонов, Татяна Андреева, Янчо Иванов
Приказка за една малка принцеса и… ЖАБОК!

Чрез веселите и необичайни ситуации, създадени от омагьосания Жабок, разбираме, че когато човек може да понесе отговорността на думите и обещанията си, тогава е готов да срещне и да познае истинската любов.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн