Повишен интерес за сватби на 22.02.2022 година в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Svatba 660Първата сватба за 2022 г. в Стара Загора е била на 8 януари, сочи справката на Дирекция „Гражданско състояние“ към Община Стара Загора. Като интересна за бъдещите младоженци се очертава датата 22.02.2022 г., за която има записани вече 10 сватбени ритуала. Младоженците вярват, че еднаквите и огледални цифри ще им донесат щастлив семеен живот.

Предстоящият празник Свети Валентин, който голяма част от влюбените празнуват, е изгубил чара си за сключване на граждански брак, става ясно още от заявилите желание в старозагорската община за тази дата само две бъдещи семейства. От началото на годината до момента над 20 двойки са се врекли във вярност в Стара Загора.

Записванията за извършване на бракосъчетания са започнали още през декември на миналата година. Традиционно се очаква през пролетно-летните месеци да се увеличи броят на заявилите желание да образуват семейство.

Припомняме, че през 2021 година близо 624 бяха младите семейства в Стара Загора.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн