Кои са актуалните модели дамски сникърси за 2022 година?

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Fashionable,White,Sneakers,On,Female,Legs,,Close-up.Пролетта вече се усеща със своите предразполагащи температури навън и топлото слънце. Най-хубавото на всичко това е, че с лека ръка ще можем да приберем дълбоко нашите ботуши в гардеробите и да посегнем към любимите ни дамски кецове. Но кои ще бъдат актуалните модели за тази година? Този въпрос мъчи голяма част от жените, които обожават тези обувки. За да бъдем в тяхна помощ, днес решихме да ви представим онези модели, на които си струва да заложите в следващите седмици. Да започваме!

Кои ще бъдат най-актуалните дамски кецове тази година?

Често ли залагате на кецове дамски
за вашите любими визии градски?

Макар въпросът ни да бъде в рима и да предизвиква усмивка по вашите лица, истината е, че много пъти сме се чудили кога да обуем сникърси. Както обаче модните експерти казват, те са подходящи за всяко едно облекло – ежедневна визия в града, работно място, екскурзия в страната или чужбина, дори и официални вечери.

Но, за да бъдат толкова приспособими, те трябва да бъдат в неутрален цвят, пасващ идеално на всичко останало в гардероба ви. Ето защо ви препоръчваме през този сезон да залагате на белите или черни дамски кецове. Класиката е Adidas Superstar, но можете и да изберете нещо от каталога на Nike или Puma.

Сред актуалните модели тази пролет ще бъдат и свежите предложения на New Balance. Истината е, че те внасят доза настроение дори в най-сивото ежедневие, а класическата им форма ще бъде подходяща за вашия натоварен график.

Най-важният съвет, който можем да ви дадем, е да заложите на класически визии и цветове, в които ще се чувствате комфортно през целия ден. Експериментирайте, но умерено, защото само така ще бъдете в крак с всички актуални тенденции в света на модата.

Откъде да закупите модерни дамски кецове на преференциални цени?

За да се снабдите с качествени дамски кецове, трябва да се доверявате само и единствено на лицензирани вносители и производители. Това, което можем да ви предложим, е да разгледате множеството прекрасни артикули във ftshp. Тук ще намерите всичко най-актуално на едни от най-достъпните цени в страната. Освен всичко това, удоволствието от пазаруването в техния магазин е ненадминато. Доверете се на тях и бъдете сигурни, че няма да съжалявате! Вашата визия заслужава само и единствено най-доброто през новата година. Време е да се погрижите за себе си.

Източник на снимка:
Alones / Shutterstock.com
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн