Старозагорски села грейнаха в празнична коледна премяна

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

Снимка2Снимка1 (1)В святата нощ на Рождество – 24 декември, старозагорското село Малко Кадиево ще грейне в магическа премяна. Жителите на населеното място с много ентусиазъм и подръчни средства са сътворили своята коледна магия.

В центъра на селото е шейната на Дядо Коледа, теглена от неговите верни приятели – елените Рудолф и Комета. “Всичко ще бъде озарено и ще създаде празнично настроение на всички”, сподели кметският наместник Теньо Тенев. Той допълни, че за най-малките има подготвена специална изненада. На 26 декември от 11.00 часа на площада на селото те ще се срещнат с добрия старец и Снежанка.

В приказна коледна премяна са и други села от Община Стара Загора. За поредна година 10-метровата жива елха в старозагорското село Сладък кладенец е украсена с подръчни материали. Малки кашони, кутии, различни видове пластмасови бутилки, опаковани красиво като коледни подаръци от децата в селото, красят празничното дърво.
Снимка3
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн