Кметът Живко Тодоров поздрави старозагорка на 100 години

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_5601Иванка Димитрова от Стара Загора отбеляза своя 100-годишен юбилей. Рожденичката получи кошница с цветя, красива торта и поздравления от кмета на Стара Загора Живко Тодоров.

“Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай личния Ви празник! Вашият стотен рожден ден е повод за гордост и житейска радост. Днес имаме нужда от мъдростта и житейския опит на хора като Вас. Пожелавам Ви да се радвайте на здраве и благоденствие. Изпращайте всеки един ден с удовлетворение и душевен мир и посрещайте новия с надежда!“ – се казва в поздравителния адрес на градоначалника.

Баба Иванка е родена в Чирпан като най-голямото дете в семейството на Христо Савов и Иванка Савова. Има две сестри и един брат. Столетницата има две деца – син Сава и дъщеря Дора, както и двама внуци, но най-голямата радост на баба Иванка са тримата й правнуци. Баба Иванка е от дълголетен род, баща й Христо е починал на 90 години.

Рожденичката е работила като лаборант в Стара Загора и Карнобат. За кратко е била учителка.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн