Назначиха временно изпълняващ директор на Зоопарка в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

снимкаЗооинженерът Силвена Маврева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор на Зоопарка в Стара Загора. Днес зам.-кметът Милена Желева я представи пред екипа, който тя ще ръководи през следващите месеци. Зам.-кметът ги информира, че Общинският съвет е приел със свое решение от следващата година да бъдат назначени още четирима души, което ще спомогне за по-добрата организация на работата.

Маврева е зооинженер и работи в старозагорския Зоопарк от 2015 година. От думите й стана ясно, че тя ще се старае за поддържане на добри условия за живот и грижа към животните с цел тяхната консервация и запазване на видовото разнообразия, както и обогатяване на животинските видове. Сред приоритетите, които си поставя, са създаване на добри и безопасни условия на труд за всички служители на Зоопарка и поддържане на чист и приветлив вид на пространството за удобството на животните и посетителите.

Силвена Маврева ще остане на поста до провеждане на конкурс.

Досега действащият директор д-р Радослав Михайлов напусна по лични причини.
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн