Направиха първа копка на нов строителен хипермаркет от веригата Masterhaus в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

22 (6)32 (1)Инвестицията на фирма “Бошнаков” ЕООД е в размер на 7,5 милиона лева. Хипермаркетът от веригата Masterhaus ще бъде разположен на площ от 5611 кв.м – търговска сграда с изнесен Строителен център и открит склад. Предвидени са 78 паркоместа. Ще бъдат разкрити 64 нови работни места. Планираното завършване на строежа е 30 юни 2022 г.

С добре дошли приветства кметът на Казанлък Галина Стоянова новите инвеститори в града. Тя разказа за първата си среща с фамилия Бошнакови и за твърдото им решение да инвестират и изградят обекта в скоро време. Градоначалникът посочи, че това показва висока оценка за работата на общинската администрация, която своевременно реагира и съдейства за приключване на процедурите по разкриване на строителната площадка. “Проектантите са отлични, самите собственици са отлични, а администрацията е точна, бърза и акуратна” – отбеляза Галина Стоянова. Тя благодари на инвеститорите за избора на казанлъшкия регион, като пожела бързо строителство и скорошно отваряне на хипермаркета.

От страна на инвеститорите Марина Бошнакова аргументира избора на Казанлък за най-голямата за града инвестиция за 2021 година така: “Казанлък е международен център на индустрията и туризма, с ясна визия за съвременно европейско развитие.” Тя подчерта, че те присъстват юбилейните 30 години на българския пазар: „Години, белязани с много труд, амбиция, последователност и постоянство, което ги е изградило като стабилен и предпочитан партньор, с лидерски пазарни позици.“, посочи Марина Бошнакова.

20 (3)
#

share button


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн