Коледната елха грейна и в Казанлък

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

26 (1)12 (9)С красиво светлинно шоу и за първи път с десетки дронове в небето на Казанлък тази вечер бяха запалени светлините на Коледното дърво на централния площад „Севтополис“. Многобройни детски усмивки предизвика новата богата премяна на елхата, появата на Дядо Коледа и веселите музикални поздрави в празничната програма.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова излезе на сцената заедно с управителите на двете общински здравни заведения. Тя поздрави първо децата и Дядо Коледа и го прикани да се присъедини към празника за снимки. “В навечерието на Коледа искам да Ви полжелая всички да сте здрави, да сте заедно, както сме тук сега!” – каза Галина Стоянова.

Кметът на Казанлък представи “двама специални казанлъчани”, които я придружаваха: д-р Кети Маналова, управител на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ и д-р Красимир Пейчев, управител на ДКЦ Поликлиника Казанлък. “Те са тук, защото тази година посвещаваме Коледа на нашите Ангели в бели престилки, на целите екипи, които денонощно се грижат за здравето на всички в района и на още четири общини”, заяви Галина Стоянова и обяви: “За всяко от помещенията в здравните заведения подаряваме живо коледно дръвче, за да могат да посрещнат празничните нощи, в които те ще бъдат отново на пост и ще се грижа за нашето здраве!”

След Нова година елхичките ще бъдат засадени в “Гората на казанлъшките медици”.

Галина Стоянова пожела здраве и смелост на здравните работници и изказа дълбока благодарност за труда им. Кметът на Казанлък пожела щастливо посрещане на светлите празници и здраве за всички.

С пищна празнична заря Казанлък заживя в очакване на уюта и приятните изненади на Коледа и Нова година.

14 (1)32
#

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн