Старозагорският омбудсман Надежда Чакърова с благотворителна инициатива “Чудната елха” за медицински консумативи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ЕЛХАЗа поредна година в приемната на Омбудсмана елхата ще бъде “Чудната елха” като символ на съпричастността, грижата и голямото сърце на старозагорци. Всеки желаещ може да се присъедини с материали, от които спешно и ежедневно се нуждае болницата с Covid отделение – медицински маски FFP, ръкавици (M и L размер), ново спално бельо.

“В годините доказахме, че сме общност и нека всеки с каквото може да помогне в работата на медиците, които спасяват живота на хората, настанени в болницата. С благодарност към всеотдайността на медицинския екип самата аз слагам началото с комплекти, вярвайки, че заедно ще създадем още една добрина по Коледа! На 21.12.2021 г. консумативите ще бъдат описани с Младите омбудсмани и предадени лично в Специализираната болница за активно лечение на пневмо-фтизиатрични заболявания”, сподели Надежда Чакърова.

Можете да станете част от “Чудната елха” с дарението си всеки работен ден до 17.12.2021 г. в приемната на адрес бул. “Митр.Методи Кусев” 34А, ет.1, телефон 0885 901 264.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн