Разследват опит за убийство на 34-годишен мъж в подножието на връх Бузлуджа

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

_Temida-2 NK-NPKНа 30.11.2021 г. в 17,10 ч. на тел. 112 е бил подаден сигнал за пострадал мъж, който бил завързан за дърво в близост до пътя към връх Бузлуджа, на територията на община Казанлък. Пристигналите на място полицейски служители установили, че той е в безпомощно състояние. Мъжът бил с вързани с тиксо ръце и крака и със запушена уста. Пострадалият бил откаран от екип на Спешна помощ в болницата в Казанлък. Установило се, че мъжът има прободна рана в корема и предвид опасността за живота му е опериран по спешност.

Под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115, вр. чл. 18, ал.1 от Наказателния кодекс – опит за убийство. Установена е самоличността на пострадалия – С. С., на 34 г. Провеждат се активни действия по разследването и оперативно-издирвателни мероприятия, насочени към установяване на извършителя и причините за деянието.

Извършен е оглед на местопроизшествието, предстои да бъде изготвена съдебномедицинска експертиза, която да определи степента на причинената телесна повреда.
Действията по разследването продължават и в момента.
#

бутони за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн