Стара Загора ще засияе в коледна премяна на 3 декември

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_1408На 3 декември (петък) точно в 17,30 часа Стара Загора ще грейне в ослепителна коледна премяна. Коледната елха на площада пред Община Стара Загора ще бъде украсена с разноцветни играчки и хиляди светещи лампички. Стройното вечнозелено дърво ще заблести магично, създавайки настроение и емоция на жителите и гостите на града.

За празничното настроение на старозагорци през тази година в града ще гостува 13-метрово коледно дръвче, предоставено от Руското посолство в България. То ще бъде разположено по пешеходната част на бул.“Цар Симеон Велики“, непосредствено пред Музея на религиите и базара от коледни къщички. Гост на събитието се очаква да бъде и Нейно Превъзходителство г-жа Елеонора Митрофанова, извънреден и пълномощен посланик на Руската Федерация в България.

Необичайната ситуация ще попречи на Дядо Коледа да извърши с вълшебния си жезъл това трепетно събитие, но с магията на Коледния дух ще ни зарадват прекрасните коледни песнички на децата от Вокална студия „Усмивки“ при Народно читалище „Родина 1860“. Те ще звучат и ще бъдат част от създаването на коледна феерия.
#

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн