Международният младежки център в Стара Загора обявява конкурс за младежки инициативи (YOU)TH CAN

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Конкурс (1)Международен младежки център в Стара Загора обявява конкурс за младежки инициативи (YOU)TH CAN. Целта му е младежи и младежки групи да предложат и реализират събития и инициативи с обществена и социална значимост. Чрез младежките инициативи ще се подобри гражданското участие и ще се насърчи овластяването на млади хора на територията на Област Стара Загора. Одобрените предложения ще бъдат финансирани по проект BGLD-1.003-0003 „Международен младежки център – мисли локално, действай глобално!“.

Допустими кандидати в конкурса по подбор на младежки инициативи „You(th) can“ са всички младежи на възраст между 15-29 години, които предварително са сформирали екип от минимум 4-ма човека. Младите хора могат да разработват своите инициативи в следните тематични области: Неформално образование, Младежка заетост, Социални иновации, Гражданска активност, Младежко доброволчество, Култура и изкуство, Екология и опазване на околната среда, Здравеопазване, спорт и превенция, Туристически излети с образователна цел.

Одобрените предложения ще бъдат финансирани чрез осигуряване на необходимите материали за провеждане на младежки инициативи в размер на до 500,00 лв. Крайният срок за подаване на предложения за конкурса е 7 януари 2022 г.

Повече информация, общите изисквания и методиката за оценка на младежки инициативи „You(th) can“ могат да бъдат разгледани на сайта на Община Стара Загора https://starazagora.bg/uploads/MyDocuments/reglament-mladejki-iniciativi.pdf
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн