Ученически конкурс за сурвачки организират в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

smartОбщина Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР) организират традиционния конкурс за сурвачки и рисунки „Сурва, весела година” .

Според регламента на конкурса в него могат да участват ученици от І до VІІ клас, разделени в две групи: І група – І-ІV клас и ІІ група – V-VІІ клас.

Сурвачките трябва да бъдат изработени от естествени материали, да носят българската народна традиция и да отразяват уменията, сръчността и познанията на децата за коледните и новогодишни обичаи в България.

Рисунките да бъдат във формат 35/50 см (без паспарту), без ограничение в жанра – живопис и графика. Всеки участник може да представи до две рисунки.

Всяка творба трябва да е съпроводена със следната информация: трите имена на ученика, клас, училище, точен адрес и телефон, име на преподавателя.

Крайният срок за предаване е 14.12.2021 г. в сградата на Център за подкрепа за личностно развитие на адрес Стара Загора, ул.”Захарий Княжески” 71, ет.3.

Компетентно жури ще оцени творбите, а резултатите ще бъдат отчетени на 20.12.2021 г. Списъкът с наградените произведения ще бъде публикуван в сайта на ЦПЛР – Стара Загора и на страницата във Фейсбук.

Отличените участници могат да получат своите награди от 21 до 23 декември 2021 г. и от 4 до 7 януари 2022 г. в ЦПЛР – ул.”Захарий Княжески” №71, ет.3.

За допълнителна информация: тел. 042 63 86 98, 042 62 90 62.
#

социално споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн