Маноил Манев: Дадох гласа си за политическата сила, която знае как да се справя с кризи

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

manoil-manev-glasuvane-02manoil-manev-glasuvane-01Вторият в листата с кандидати за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС в Старозагорския избирателен район Маноил Манев упражни своя вот в Търговската гимназия „Княз Симеон Търновски“. Пред журналисти той заяви, че на президентските избори е дал гласа си за обединител на нацията. „За личността, която най-накрая да ни изведе в посока, в която няма да се гледаме накриво, да не се вдигат юмруци, а да се работи за бъдещето. На парламентарния вот гласувах за политическата сила, която е доказала, че може да се справя с кризи“ – заяви Маноил Манев.

Той подчерта, че зад неговия избор стоят хората, които са единственото спасение от това, което ни чака. „Ако нямаме такава спойка, а някой, който обслужва само себе си, или партия, която няма представа от управление на държавата и проблемите, а само си ги представя, Господ да ни пази!“ – каза кандидатът за народен представител. Той коментира, че по време на многобройните си срещи навсякъде е чувал категоричния глас на хората – те искат да има правителство и е безумно партиите да не се вслушат в това.

„Всички политици трябва да си съберем ума и да направим така, че хората да си отдъхнат. Призовавам всички да гласуват с разум и с визия за утре“ – заяви Маноил Манев.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн