Коалиция ГЕРБ-СДС закри кампанията си в Стара Загора със засаждането на 32 дръвчета

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

X3_09726P1430782Коалиция ГЕРБ-СДС закри предизборната си кампания в Стара Загора със засаждането на 32 декоративни дръвчета от вида “Prunus Nigra” в парк “Йордан Капсамунов” (до езерото над Станционната градина). В полезното дело се включиха кандидатите за народни представители от 27-ми многомандатен избирателен район, както и общински съветници от ГЕРБ – Стара Загора.

“Не случайно избрахме точно 32 дръвчета, какъвто е нашият печеливш номер в интегралната листа – сподели пред медиите председателят на областния предизборен щаб Радостин Танев. – С това искаме да покажем, че мислим за градовете си. Ние не сме тук отпреди малко или за малко, а от много години. Още в началото казахме, че ще водим позитивна кампания, насочена към хората. Благодаря на всички кандидати, които са днес тук, и на всички общински структури на ГЕРБ, защото те дадоха много от себе си. В тази кампания ние показахме, че сме екип, че можем да работим в трудни времена и да вършим това, което зависи от нас. За съжаление на национално ниво видяхме много проблеми, които по един или друг начин ще окажат влияние върху изборите. Истината обаче е, че на хората им омръзна да има избори през три месеца, да няма обединение, да има разделение и всеки да гледа в своята посока. На кандидатите за народни представители от нашия регион, както и на тези в цяла България трябва да им е ясно, че пред нас стои една много важна дилема. Ако трябва да се обединим – да се обединим и да решим проблемите, които имаме в момента със здравната икономическата и енергийната криза. Ще продължим да бъдем сред хората в област Стара Загора. Пожелавам успех на всички колеги, които участват в кампанията. Надявам се хората да са припознали нашите приоритети като свои и в неделя да изберат № 32 – ГЕРБ-СДС и № 15 за по-добрата президентска двойка – проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева.”

Видео от събитието с изказването на Радостин Танев – тук >>>

Общинският ръководител на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов бе категоричен: “Това е последният ден на предизборната кампания, но ние ще продължим да работим, защото изборите са пред нас – изборите, в които трябва да се избере истинското правителство, което ще води България в следващите години. Това правителство, което ще се опитат да направят, не е истинското правителство на България. Ние ще продължим да работим, депутатите ни в Народното събрание ще продължат да защитават интересите на страната и на Стара Загора, а ние тук, на място, ще защитаваме интересите на града. Кампанията за бъдещето на страната тепърва предстои пред нас, пред народните представители на ГЕРБ и пред структурата на ГЕРБ в Стара Загора.”

За медията ни отношение по актуалния скандал с несертифицираните машини за гласуване взе вторият в листата на ГЕРБ-СДС в Старозагорския избирателен район Маноил Манев:

“В два парламента съм член на парламентарната група за приятелство с Грузия – там имам колеги депутати – каза той. – Още при първото споменаване на Грузия като дестинация за въпросните машини им се обадих, но те казаха, че изборите им са свършили преди две седмици и че в Тбилиси е имало само една секция с машина – за проба. И че следващите им избори са след 3 години, но никой не говори да има машини. После разбрахме, че ще са за Албания. След това – че ще са за резервни части. Всъщност цялата история е потвърждение на Радевия хаос. Нищо друго. Всеки го приемаше само като някакво словосъчетание. Но всъщност – ето го доказателството. ЦИК не знае колко машини има. Никой в държавата не може да каже къде са тези машини, как са се появили. А ние правим избори и няколко партии скачат и викат – не щем да броите контролните разписки. Проблемът им е страхът, когато всички агенции посочват, че ГЕРБ води. Този страх ги доведе до паника. Не искам да влизам в теория на конспирацията, но когато някой ти направи дубликат на телефона, например – приключваш. Може ли в някоя стаичка някъде да работят едни машини и да правят нещо, и само флашката да трябва да се смени? Всичко може. Затова трябва да има истински контрол. Мълчанието на много хора по темата е големият проблем. Това трябваше да се коментира, да се изгради система всичките машини да бъдат проверени, отделени и подписани. Трябваше да се появят номерата: секция – номер на машина. Около въпроса за машините е показателен именно хаосът. Въпреки него хората трябва да направят верния избор в неделя - № 32 за ГЕРБ-СДС и № 15 за президент” – заяви Маноил Манев.

P1430808P1430815P1430818P1430819

Пллатено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#vvv

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн