Младежите и жените от ГЕРБ – Стара Загора дариха книги на читалището в с. Малко Кадиево

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

ГЕРБ клип снимка

dareniedarenie-1Младежите от ГЕРБ – Стара Загора дариха книги на библиотеката в читалище „Митьо Станев“ в село Малко Кадиево. Към традиционната инициатива „Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека“, която се провежда от четири години, се присъединиха и от общинската структура на Жени ГЕРБ.

арението беше връчено от областният координатор на младежите Милен Димитров, Ангелина Георгиева, член на Националния изпълнителен съвет на Младежи ГЕРБ, кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район – Александър Кьосев, Бояна Танева и д-р Мартин Малаков.

Те бяха посрещнати от кметския наместник Теньо Тенев и представители на фолклорна формация към читалището. Г-н Тенев благодари за будителския жест на младите хора и им пожела здраве и успехи.

„Истинско удоволствие е да даряваш книги и сме щастливи, че хората в малките населени места активно посещават читалищните библиотеки. Ще продължим да обогатяваме фондовете им и в бъдеще“ – споделиха младежите от ГЕРБ – Стара Загора.

Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление!
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн