За 15-ти път организират конкурс „Райската ябълка – божествено, красиво и вкусно изкушение“ в старозагорското село Хрищени

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

konkurs3конкурсКметството на село Хрищени и НЧ „Стефан Генчев 1901“, съвместно с Община Стара Загора, организират 15-тото юбилейно издание на конкурса „Райската ябълка – божествено, красиво и вкусно изкушение“. През тази година той отново ще се проведе онлайн и в него могат да вземат участие всички любители на вкусния райски елексир, като изпратят снимка на украса или със силата на думите, с красотата на четката и боичките, чрез сръчността на ръцете си представят своето послание.

Конкурсът ще се проведе в 5 категории:

* Интересни декорации;
* Авторски стихотворения;
* Вкусни рецепти с плода райска ябълка;
* Рисунки ;
* Запечатани моменти от „Празника на райската ябълка” /снимки/ .

Творбите трябва да бъдат изпратени на по електронната поща на адрес cveti_t_@abv.bg до 10 декември 2021 г. с кратка информация за участника – възраст, населено място и телефон за обратна връзка.

Предложенията ще вземат участие в специална изложба, експонатите от която ще бъдат публикувани на фейсбук страницата „Читалище Стефан Генчев Хрищени“. Най-впечатляващите произведения ще бъдат отличени, а всички участници ще получат грамоти.

Имената на наградените ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на организаторите на 15 декември.

konkurs2
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн