Търговско-промишлена палата – Стара Загора събира информация за дейността на стартъп компании

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

TPP znakВъв връзка с разработване на планове и програми за регионално развитие и засилващия се интерес на национални и международни инвеститори към района на Стара Загора и България, Търговско-промишлена палата – Стара Загора събира информация за дейността на стартъп компании.

Стартъп компаниите могат да изпратят кратка информация в свободна форма, с посочване на: предмета на дейност; региони, в които развиват или имат намерение да развиват дейността си; контакти за връзка.

Търговско-промишлена палата Стара Загора ще използва своят опит, контакти и експертиза, включително и като член на Enterprise Europe Network – най-голямата бизнес подкрепяща европейска мрежа, за да съдейства комплексно, включително и за установяване и развиване на полезни партньорства.

Като пример посочваме запитване от висшия мениджмънт на „Видеотон“ – Унгария, с искане на информация за стартъпи, развиващи дейност в областта на роботиката и автоматизацията. Интересът е насочен към партньорство с възможност за финансиране на подобни проекти както в Стара Загора и региона, така и в национален мащаб.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн