Стара Загора е домакин на републикански турнир по мини футбол за ветерани, ще има турнири и по спортна стрелба

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Мини футболПрез следващите три дни Стара Загора ще бъде домакин на републикански турнир по мини футбол за ветерани. Първите срещи са насрочени за петък (15 октомври) от 18.00 часа. В съботния ден ще се играят елиминационните мачове.

В неделя от 12.00 часа ще бъде финалът в категория League One, а час по-късно ще започнат последните мачове в категории Championship и Premier League.

От днес до събота клубът по спортна стрелба “Августа 1992″ организира традиционен турнир по спортна стрелба в три дни. През днешния ден ще се проведе състезанието за ученици – момчета, момичета, юноши и девойки с пневматично оръжие в стрелбището на спортна зала „Стара Загора“ от 9.00 до 17.00 ч. – без ограничение за желаещите. Те ще могат да стрелят по 10 зачетни изстрела.

Утре от 13.00 до 15.00 часа ще бъде надпреварата за административни служители с пневматично оръжие. В съботния ден от 9.00 до 13.00 часа ще бъде състезанието за любители на огнестрелното оръжие с пистолет или револвер на стрелбището на “Армком” ООД в кв. “Лозенец”. Участниците ще стрелят по 30 зачетни изстрела прецизна стрелба за индивидуално класиране.
#

споделяне в социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн