ТЕЦ Марица изток 2“ организира състезание по риболов на язовир „Овчарица“

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA„ТЕЦ Марица изток 2“ ЕАД кани любителите на риболова на състезание край водите на язовир „Овчарица“.

Състезанието ще се проведе на 16.10.2021 г. (събота) от 09:00 ч. и ще бъде с продължителност 4 часа. Всички, които желаят да заявят своето участие, могат да го направят на тел. 042/ 66 29 19. Записването започва в 7:30 ч. на 06.10.2021 г. (сряда) и ще продължи до 08.10.2021 г. (петък) или до изчерпване на наличните места. Записването на всеки от участниците става индивидуално.

Регламентът за участие включва използването на единична рибарска пръчка с най-много 4 броя куки. В 07:30 ч. в деня на състезанието ще бъде теглен жребий за определяне мястото на всеки от участниците край водите на язовир „Овчарица“. Ограничения във възрастта на желаещите да се включат в състезанието няма.

Състезателният ден ще протече при спазване на всички противоепидемични мерки. На участниците ще бъдат раздени маски, които ще са задължителни за ползване при тегленето на жребия и при претеглянето на улова след края на състезанието. Осигурени ще бъдат и дезинфектанти. Големината на коридорите за улов ще позволи на участниците да бъдат на повече от 10 метра дистанция един от друг.
#

бутони за споделяне


echo
Copyright © 2023 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн