Кирил Петков и Асен Василев се срещат със симпатизанти в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA. NET
*
Версия за смартфони >>>

P1430525След Пловдив лидерите на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков и Асен Василев и техният екип ще посетят Стара Загора. Визитата е част от обиколката в страната за събиране на подписи в подкрепа на явяването на коалицията на предстоящите парламентарни избори на 14 ноември 2021 г.

Коалицията получи за броени часове достатъчно подписи и още в Деня на Независимостта на България внесе своето заявление за регистрация на парламентарните избори в ЦИК. Въпреки това отборът на Петков и Василев желаe лично да се срещне и изслуша хората из страната. Тези, които вярват в идеите, волята и възможностите на екипа на коалицията да продължи промяната, ще могат да я подкрепят със своите подписи.

Срещата със симпатизанти, съмишленици и представители на медиите ще се състои в „Select Premium Club & Garden“ на бул. „Цар Симеон Велики“ 105А в петък, 24 септември, от 16.00 часа.
Select
#

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн