Турнир по стрийтбол тази събота в Стара Загора

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

0 (19)Турнир по стрийтбол Stara Zagora 3Х3 Cup 2021 ще се проведе тази събота (18 септември) в Стара Загора. В 10.00 часа сутринта на площад Централен (зад Универсалния магазин) ще започне състезанието за подрастващи, а в 15.30 часа ще бъде дадено началото на турнирa за мъже над 18 години и баскетбол в инвалидни колички.

В надпреварата могат да вземат участие: момчета от 13 до 18 години в три различни категории – до 13 г., до 15 г. и до 18 г.; момичета до 15 г. и до 18 г. и мъже над 18 г.
Желаещите да вземат участие в събитието трябва да го направят, като се запиша чрез онлайн платформата на ФИБА 3х3, тъй като местата са ограничени.

Stara Zagora 3×3 Cup 2021 влезе и в календара на държавното първенство за баскетбол на колички. Турнирът се организира със съдействието на Община Стара Загора, Берое Баскет Жени, Българската баскетболна федерация и Българска баскетболна лига. Награди ще има за всички възрастови групи.
#

социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн