Служители на РД ПБЗН – Стара Загора са наградени по повод професионалния им празник

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

IMG_2455IMG_2458По повод професионалния празник на пожарникарите – 14 септември, за проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати, за конкретен съществен принос при изпълнение на служебните си задължения награди от министъра на вътрешните работи, главния секретар на МВР, директора на ГД ПБЗН и директора на РД ПБЗН получиха 32-ма служители от РД ПБЗН – Стара Загора. Наградите връчи директорът на РД ПБЗН – Стара Загора комисар Стоян Колев на тържествена церемония, която се проведе в двора на дирекцията в областния град.

До 19 септември се провежда „Седмица на пожарната безопасност“. В рамките й във всички Районни служби по пожарна безопасност и защита на населението в област Стара Загора се провеждат дни на отворените врати. От 09:30 часа до 12:00 часа гражданите имат възможност да разгледат сградите и техниката. Пожарните служби в Стара Загора и Казанлък провеждат и изложба на детски рисунки, фотоизложба на противопожарна тематика, както и представяне на музейни експонати и предмети, свързани с историята и развитието на пожарното дело в Стара Загора. Гражданите биха могли да ги разгледат от 09:30 до 12:00 часа. Предвидена е възможност за провеждане на демонстрации на пожарна техника след предварителна уговорка с представители на пожарните служби.

При провеждането на всички мероприятия на РД ПБЗН – Стара Загора се спазват приетите противоепидемични мерки, въведени със заповеди на Министъра на здравеопазването.

IMG_20210913_161602
#

spodelime


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн