Община Стара Загора призовава гражданите да използват възможността за онлайн преброяване

СТАРА ЗАГОРА ДНЕС – STZAGORA.NET
*
Версия за смартфони >>>

Преброяване 2021Електронното преброяване на  населението и жилищния фонд в Република България започна и ще продължи до 24:00 часа на 17 септември.

Община Стара Загора призовава всички жители да се преброят електронно. „Днес вече всички използват онлайн услуги, затова нека покажем още по – добри резултати“, призова секретарят на местната администрация , който счита още, че това е и най – безопасният начин за опазване здравето и живота на всички ангажирани в преброителния процес.

Разписание - градски транспорт >>>>При преброяването на населението и жилищния фонд през 2011 г. електронно са се преброили 51.7% от постоянно живеещите в общината и 57.7% от постоянно живеещите в град Стара Загора, при 40.8% за областта и 41.2% за страната, което прави Община Стара Загора сред първите.

От 18 септември до 3 октомври 2021 г. всяко домакинство ще бъде посетено от преброител. Ако вече сте се преброили онлайн, единственото което трябва да направите е да предадете на преброителя 15-цифрения код, който се генерира от системата за Преброяване. Гражданите могат да следят актуалната информация, свързана с възможностите за преброяване, както и подробни указания за регистрацията в портала на електронното преброяване можете да намерите на страницата census2021.bg или на сайта на НСИ.
#

споделяне на връзка


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн